;D

Pallar inte blogga mer, kommer inte på något att klaga på. :D

Tjoflöjt!

Folk som inte när de ska hålla käften.

Det gäller iofs folk som pratar för mycket OCH som inte vet när de sagt för mycket och borde knipa  käft. Visserligen hade jag tänkt att klaga på folk som pratar för mycket.

Det kan handla om vem som helst eller någon man tycker är jävligt irriterande, det ger samma effekt i vilket fall som helst. Jag blir så djupt förbannad när folk inte fattar vinken, även fast man knappt ger dem ett vettigt svar. De fortsätter babbla på om moln och hav och förväntar sig att personen de pratar med ska lyssna?! Jävla bonde, ska man behöva säga "håll käften, orkar fan inte lyssna på dig mer" rakt ut? Jag kan inte göra det, jag är för snäll. Jag vill inte såra folk. :'(((((

 

:'(((((

 

- Laura.


Men vafan..

Det var väl dåligt som fan av mig. Jag har inte skrivit något alls idag. Jag får fan ta tummen ur röven imorgon och spamma bloggen som jag jorde första dagen. Annars är det något allvarligt fel på mig.

 

- Laura.


Godmorgon.

Minns inte riktigt när jag gick och la mig, men sist jag kollade på klockan så var den runt halv 8. Fastnade framför tv:n som visade Dödlig fångst. :(
Well, anledningen till det här inlägget är för att jag vill tacka Berglund som gett mig en torrent med Sonatas nya platta, MED BRA KVALITÉ! Tack, tack, tack, tack, tack!

 

- Laura.


Äckliga taxichaufförer.

 

Åkte taxi hem för ett par månader sen efter en fest och började snacka med taxichauffören. Vi började snacka om mina piercingar jag hade. Minns inte riktigt vad som hände efter det men den jävla rövhatten tryckte ner sin tunga i halsen på mig helst plötsligt. Han var inte svensk heller, inte för att det har något med saken att göra men det är oftast utländska män som stöter på mig hit och dit, speciellt i Rinkeby. Hoppas nia lla får hemorrojder och ölmage.

 

- Laura.


Folk som spelar musik på sina mobiler på nattbussar.

 

Alltså, allvarligt talat, PÅ NATTBUSSEN. Händer mig så jävla ofta, klockan är fan tidigt på morgonen, man vill hem och sova (man slumrar till på bussen) OCH SÅ SITTER DET OFTAST 3-7 BRUDAR SOM SPELAR SKITMUSIK PÅ SIN JÄVLA MOBIL! Inte nog med att de spelar skitmusik, utan de ska även sitta och skrika och gapa också. Förfan håll käften jävla strutsar, jag vill SOVA, för det är MITT I NATTEN och för att JAG VILL HEM. Hade jag velat lyssna på er hade jag bara behövt stå utanför Viper eller något. Faggots.


- Laura.


Jag hatar random folk som addar en på MSN.

Hade en tjej som addade mig på MSN för ett par veckor sen, minns inte hennes namn för tog bort henne rätt fort. Jag frågade henne ca 3-4 gånger vem hon var men inget svar, hon loggade alltid ut 10-20 minuter efteråt. Jag blev så jävla förbannad, om man väl har addat en person så kan man väl för helvete kunna presentera sig?! Sen har vi dessa random turkar (no offense, men jag har faktiskt bara bliit addad av turkar. Eller folk som bara pratar turkiska, helt enkelt) som också addar en på något jävla vänster, har man fått en på sig så blir det bara mer och mer ju längre tid det går. Hade en som satt och sa att jag skulle "show pusy on camera plz". Kanske inte hans exakta ord, men något sånt. Först satt jag och asgarvade, tyckte det skulle bli skitkul att driva med honom. Men efter ca 5 minuter blev jag skitförbannad för att han var så JÄVLA TRÖG. Han fattade liksom inte vinken efter ca 50 fuck you, utan han bara fortsatte. Det slutade med att jag letade upp en hemsida med turkiska svordomar och sa något i stil med "jag ska köra upp min kuk i ditt arsle och sedan något något". Jag tror han blev arg för han sa något tillbaka på turkiska och sen loggade han ut. :/ Jag osm precis hade lärt känna honom, så synd!
Nej men, för övrigt orkar jag inte med sånt folk. Jag blir sjukt irriterad och hoppas de blir överkörda av en traktor eller något annat skoj. Sen har jag även haft ett par brasilianare som addat mig tidigare, jag kan fortfarande logga in på min gamla MSN med jämna mellanrum och ha förfrågningar från både brs och turkar, sjukt komiskt. Skillnaden mellan brasilianare och turkar är dock att brasilianare har alla de där jävla uttryckssymbolerna. Så fort de skriver en jävla bokstav så det ser ut som ett jävla disco i konversationen. Allt blinkar, det glittrar PLUS att de skriver i caps lock. Turkar däremot heter alltid något i stil med "I love you" eller något sånt skit, och säger i stort sett samma sak; "u sexi", "show pusy", "go camera". asdasdasdasdSADAASDASD

 

- Laura.


Att göra slut med någon.

Jag förstår inte grejen med att göra slut egentligen. Personligen så har jag ingen lust att ge mig in i kärleken igen, den är så vilseledande och det gör så sjukt ont efteråt. Om man själv blivit dumpad eller varit tvungen att göra slut på grund av olika omständigheter så kan man inte göra något annat än att tänka på personen. Get the fuck away from my mind, I can't stop thinking about you. I know I can't be with you anymore anyway and it hurts like a fucking bitch. Det känns som att man får 10 knivar inkörda i hjärtat samtidigt när man vet att man inte kan göra något åt saken. Jag hatar dig för att du finns, även fast det var jag som gjorde slut med dig. :( Jag hatar det här.

 

- Laura.


Sonata Arctica's nya platta.

 

Jo, det var så att jag tänkte att jag skulle tanka deras nya platta så jag kan börja memorera in låtarna innan konserten i december någon gång. Albumet släpptes den 24de augusti och jag tänkte att det skulle vara någon som hade lagt upp en och annan torrent på skivan. Ja! Det var det folk som hade gjort, men kvalitén ska vi inte ens prata om. Det låter som att någon har spelat in skiten med en mic. Krassligt ljud, och "dämpat". Jag vill kunna lyssna på Sonata på HÖG volym och inte jävla fjuttskit som knappt en katt kan höra. Jävla idioter, DET HAR GÅTT 2 VECKOR, är det inte dags att lägga upp en torrent med bra kvalité?! Jävla noobs. -.- Jaja, jag vet jag borde köpa musik men jag är fattig just nu. Och det suger. Annars hade jag förbeställt den till och med.

 

- Laura.


My Sweet 16.Jovisst, det är svinkul att titta på om man ignorerar själva faktumet att de är SPOLIED BRATS SOM BORDE BLI SKJUTNA I HUVUDET. Jag såg ett avsnitt för ett par månader sen, en tjej ville ha en babyblå bil, hon fick en nyans mörkare och hon börjar typ gråta och skrika. DET ÄR FAN EN BIL SOM REDAN KOSTAR EN HALV MILLE, var glad ditt jävla rep?! Skulle jag träffa en sån här person i verkligheten skulle jag köra över hennes huvud 75 gånger, med samma bil mind you. Jag blir så jäääävla irriterad på folk som tror att världen kretsar runt en själva. Okej visst, man blir 16 och får körkort, man får ha en skitstor fest, DEN dagen handlar om en själv. Men annars?! "Jag ska ha DET DET DET DET", de får ju för helvete redan allt de pekar på. Och det jag inte heller förstår är att det är ca 400 pers på en fest, ALLA säger "ZOMG THIS IS THE GREATEST PARTY OF THE YEAR, NOTHING WILL BEAT THIS"?!?!?!? HUR i HELVETE klarar man sig på en sån jävla fest utan alkohol har jag undrar flera gånger. Fan när jag var 16 gick man inte ens på fets om det inte fanns något att dricka så jag tycker det är jävligt skumt att folk står och skämmer ut sig på det sättet. Har de bomull i skallen eller?! Och sen att det ALLTID kommer artister dit som inte en kotte utanför området de bor i har hört talas om, men alla blir typ helt knäsvaga och börjar gråta för det är deras "största idoler". MEN GRATTIS, en okänd jävla noob kommer hem till dig och rappar eller vad som helst, JAG SKULLE KUNNA STÄLLA MIG DÄR OCH KALLA MIG DJ PIERCING OCH ÄNDÅ FÅ FETT MYCKET APPLÅDER?! Jag hade fan tagit med mig en kundvagn med korv och hånat dem allihopa för att de varit så JÄVLA PATETISKA, GAAAH!!!

aaaaaaaassssssssssdddddddddddd

 

- Laura.


:(

Jag behöver fler saker att klaga på!

 

- Laura.


Dagens lunch och middag.

Jag kände för att laga renskav idag igen, finns inget godare just nu. :) Eftersom att jag inte kan göra ris så blir det makaroner istället. Det här + lingonsylt och jag avlider nästan. <3

 

- Laura.

 


Farmville på facebook.

Jag tyckte det var så jävla skönt när jag precis hade börjat spela, hade kanske 5 grannar eller något sånt. Nu får jag ca 3-4 requests om att jag ska vara granne / dag. Då måste man hålla på och skicka träd hit och sit och harvesta and god knows what. Jag orkar inte stå och acceptera ca 50 träd och sedan tror de att jag ska skicka tillbaka till dem?! >:( Jävla rövhattar, sluta. :(

 

- Laura.


Jävla dagisbarn.

Jo, jag bor i ett tvåvånings radhus. Det var inte ens meningen att dessa lägenheter skulle byggas, de var ett "random sidoprojekt". Jag kan till och med höra grannens telefon ringa, hur jävla kul är det på en skala? Kul tt vi flyttar snart. Hur som helst har jag ett JÄVLA DAGIS UNDER MIG med kottar som springer fram och tillbaka, det vibrerar fan i hela jävla huset. Inte nog med att deras "gård" ligger på min sida av lägenheten också, så varje morgon vid ungefär 8-9 vaknar jag att små äckelungar sitter och bankar med spadar och skit på deras jävla rutschbana. Och jag MÅSTE ha fönstret uppe för annars kommer jag avlida pga värmeböljan eller något annat skoj. They make me want to KILL BABIES, how fucking normal is that?! asdasdasd

 

- Laura.


Hmm..

Insåg precis att jag skrivit 20 inlägg idag (eller ja, från klockan 7ish på måndag kväll till nu). Börjar bli dags för mig att gå och lägga mig. Minna gick och la sig redan för 3 timmar sen och Emmz gick väl för en timme sen. Fralle gick precis och Jeff är afk. Patrik gick och la sig, liksom alla andra cones på MSN. Nighties. ;*

- Laura.


Klardrömmar.

Sitter och lyssnar på Pate Mustajärvi igen och kom ihåg att jag faktiskt har klardrömmar rätt ofta (när jag väl kommer ihåg mina drömmar).
En klardröm är när man vet att man drömmer och när man själv kan kontrollera sig själv. Minns en dröm speciellt som jag hade för ett par månader sen.

Det började med att jag flög över ett grannskap någonstans i en annan stad. Just då visste jag inte att det var en klardröm, men det var intressant att se alla hög- och radhus under mig. Jag landade på ett tak och öppnade dörren för att komma in i trapphuset för att gå hem till min kompis Monika (jag känner ingen som heter så, lustigt). Jag öppnar dörren till hennes lägenhet och klampar in, där sitter hon och gråter i soffan och hennes pappa (som för övrigt var alkoholist) gick fram och tillbaka och svor och gapade. Pratade med Monika och undrade vad som hade hänt. Hon sa att hennes pappa hade puttat ner hennes mamma från deras balkong. De bodde inte direkt lågnt nere heller, roughly estimated låg väl huset på ca 15-20 våningar och de bodde långt över mitten. Huset såg ut något sånt här, de var de enda som hade en balkong som gick runt hörnet. Nu är bilden förvisso inte exakt så som det såg ut i min dröm, min mina paintskills är sjukt gg.

 

 

Den sidan till vänster gick från köket till vardagsrummet, och tydligen hade Monkias mamma stått där och röket då han lyft upp henne och kastat henne över räcket. När jag flög över huset hade jag inte sett någonting, men som sagt, visste inte att det var en klardröm. På något vänster står jag i nästa sekund framför hennes pappa och bråkar med honom och från ingenstans har han en golfklubba i handen och det var då jag insåg att jag drömde. Jag lyckas fly in på toaletten efter att han riktat några svingar mot mig, men han stod och bankade på den. På något vänster hittade jag en hink med blod under handfatet, så jag öppnar dörren och kastar det över honom samtidigt som jag springer ut i trapphuset. Helt plötsligt har det blivit mörkt och jag springer och knackar på så många dörrar jag kan. Anledningen till att jag greps av panik till att börja med är att, även fast man är i en dröm, så känner man känslor som man skulle känt i verkligheten också. Anledningen till att jag flydde var också för att jag inte hade lust att bli slagen i huvudet med en golfklubba, det är inte skönt att vakna på det sättet (har haft en tidigare klardröm då jag åkte bil och vi körde av en bro). Jag lyckas få komma in till en liten kinesisk tant (eller ja, kinesisk vet jag inte, men hon hade mörkt hår och var mycket liten). Hon hade en enormt stor hund, en svart, som snällt låg i hallen. Berättade allting för henne och hon frågade om hon skulle ringa polisen. Jag svarade lugnt "ingen fara, jag drömmer, men är det lugnt om jag sover här?". Hon sa att det var okej och jag gick och la mig hos hunden som säkert var två gånger större än en vanlig hund. Pälsen var väldigt mjuk och hon var varm. När jag sakta men säkert somnade in i drömmenvaknade jag lugnt på riktigt.

 

- Laura.


Lite smått och gott om mig.

 

 

Laura heter jag. Jag är 19 om 10 dagar och bor i Stockholm. Kommer från början från Finland pga mina föräldrar, men är född i Sverige. Fick även reda på för några år sen att jag är finsk medborgare, woho. Jag spelar rätt mycket och lyssnar nästan jämt på musik. Just nu avgudar jag The Beatles. Mitt liv går upp och ner, liksom alla andras, men jag har ett annat sätt att handskas med det. Jag har socialfobi (till en viss del, har massa svårigheter när det gäller att ta kontakt med människor) och fobi för havet och rymden (lite random fakta sådär).


Jag gillar att vara ute på krogen och umgås med mina kompisar, jag har mina perioder då jag kan sitta hemma ett par veckor (eller ja, gå ut en och annan dag men inte regelbundet) och bara isolera mig. Andra veckor är jag knappt hemma. Jag älskar hemmafester, älskar konserter. Och att färga håret. Jag gick ut gymnasiet med 2250 poäng (fick inte slutbetyg eftersom att jag var deprimerad hela 3an så jag var knappt där) och pluggade IT. Jag har varit "a metalhead", eller hur man nu säger på svenska och har även haft 14 piercingar i ansiktet. Jag var tvungen att ta ut 6 stycken då jag fick jobb i USA och det inte är lika "accepterat" där som det är i Sverige.

 

Jag gillar Asien och lyssnar gärna på japansk, kinesisk, taiwansk och koreansk musik. Under en sommar var jag i Holland, Malaysia, Thailand och Singapore samt Finland. Jag älskar mina farföräldrar och saknar dem sjukt mycket. Min pappa har jag inte sett på många år (men jag drömmer om honom med jämna mellanrum). Jag har underbara kompisar som tur är, och det är jag väldigt glad för. Jag blir beroende av saker lätt, såsom musik och vissa communities. Ibland tappar jag lusten och slutar med saker helt. Jag har haft alla färger i håret du kan tänka dig. Jag har aldrig färgat håret orange, men jag har alltid haft oranga nyanser.

 

 

Jag tycker om att sitta uppe på nätterna och även å på nattpromenader med en av mina bästa kompisar, Fralle. Tyvärr har han flyttat nu så jag ser inte mycket av honom. Jag känner folk över hela världen då jag började spela online när jag var 10. Jag använder glasögon men även svarta linser (utan styrka) eftersom att jag inte tycker om min urpsrungliga ögonfärg. Jag har 4 tatueringar, 2 på ovansidan av handleden på båda händerna där det står "mamma" och "syster". Har "LOL" tatuerad på min vänstra handled och ett hjärta på bröstet som jag gjorde när jag var 14 i Danmark. Jag ångrar den inte, men önskar att den kunde varit lite mer seriös. :)Jag älskar random msgs på MSN såsom det här:

Jeff says (03:03):
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiloveyos
Jeff says (03:03):
seriosuly if the moon had like an other moon that circled it
Jeff says (03:03):
and i was the moon
Jeff says (03:03):
you would be the other moon
Jeff says (03:03):
becasei love you]

 

Han sa det precis, sjukt gulligt.
Jag är ett rätt stort fan av blackmetal och annan typ av musik, men jag är även väldigt kräsen. Är det något som är fel i en låt så förstörs allt. Det är faktiskt lite synd. Jag har en storasyster som heter Lucy, hon är 6 år äldre än jag. Hon fyllde 25 nu i augusti precis. Jag har 3 guldfiskar i ett 60 liters akvarium jag fick av min kompis Fralle. Har döpt dem till Sandra, Rosie och Laura efter mig och mina 2 polare som jag umgicks med mest i gymnasiet. Innan jag bytte till IT pluggade jag IT-media, vilket sög.

 

- Laura.

 


Jag saknar honom.

Det är rätt fastställt att jag är spelnörd och tycker om att spela (obviously).
Spelade ett spel som hette Perfect World för ett tag sen, träffade en underbar kille som heter Ben. Blev förälskad och efter det knäsvag och mitt hjärta bultade bara jag tänkte på honom. På grund av tråkigheter med min laptop så kunde jag inte fortsätta spela med honom längre och det resulterade i att vi gled ifrån varandra, men fortfarande hade starka känslor kvar. Vi var tillsammans 9 månader, jag skulle flytta till USA och han var den största anledningen till varför (har iofs alltid velat flytta dit, eller iallafall hälsa på mina polare). Jag gjorde en tabbe för lite mindre än en månad sen och gjorde slut med honom, för att jag tappade kontrollen över mitt sinne. Vi pratade en gång efter det, 2 dagar efteråt och sen pratade vi inte på närmare 3 veckor. Jag förträngde mina känslor under hela den här tiden.
Han skrev till mig på MSN förra veckan, fick direkt en stor klump i magen, som att jag gjort något fel. Han börjar babbla på om PW det första han gör och jag blir iskall mot honom. Han säger "So how are you? Sorry that sounds so bad. I wasn't meant to not care about you at all, I just wanted to start a conversation". Jag svarade att det är bra med mig för det mesta, det går upp och ner men att det är okej. Jag frågar honom samma sak och han säger "Eh, I've been good I guess". Citerar hans "I guess" och han säger "It's not that I don't miss you". 3 veckor av förträngning och han öppnar käften i 5 minuter och jag faller för honom "igen". Så jävla typiskt, jag blir så jävla trött på kärleken. Tycker den kan ta sig i rumpan och bosätta sig på Mars någonstans och aldrig mer komma tillbaka. Jag måste börja förtränga igen.

 

- Laura.


In Flames - Alias

Okej allvarligt talat, In Flames är bra (eller ja, inte lika bra längre som de var förr) men låten Alias...jag är besviken. Det låter som en 13-åring har skrivit en del av låten för att verka "djup". Jag menar, "don't tell me, tell my ghost"?????

?!?!?!?!??

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!???????????????

It makes no sense! Jag tycker det låter så sjukt dåligt, fast det kanske bara är jag. Jag får damp bara jag ens hör låten. ALLTSÅ, jävla rövhattar, VEM FAN SKRIVER DON'T TELL ME TELL MY GHOST?! Speciellt om de är genier inom musik?! Wut. :(

 

- Laura.


Pottblondinerna på Anchor.

Jag var på en krog som heter Anchor förra onsdagen och jag och mina kompisar såg två tjejer med blont hår. De hade ungefär likadana kläder, men samma frisyr. Ungefär som en pottfrilla, så vi kallade dem pottblondinerna. Hur som helst, de försvann efter ett tag och när vi skulle fyllekäka så såg vi en av dem sitta ensam. När vi hade fått våra grejer skulle vi ta ketchup, men det fanns inget kvar. Min tjejkompis Jennie får för sig att skrika "MEN TRYCK  PÅ DEN SÅ DEN SPRUTAR" och pottisen börjar asgarva. Slutar med att vi alla börjar sjunga "runka balle runka balle runka balle", tror vi även kallade henne för pottblondin. Hon asgarvade bara, som tur var.

 

- Laura.


Minna Hokka!

Minna - says (01:22):
Anonym om Nattinatti:
Men hallå kan inte typ dina polare avslöja saker om dig
That does it! Det här kommer vara ett inlägg om våran lilla Minna Hokka bakom kulisserna (vissa saker är fake, vissa saker är sanna. Up to you what you wanna believe). Hon tänker sig inte för innan hon pratar, men det är sjukt gulligt. :* Hon är för övrigt underbar, hon skrattar mycket och är pratglad. Visst kan hon bli arg och sånt också, men...ja, det blir vi alla. :) Hon är skitrolig på fyllan (...om man tänker på parodiklippet på Kissie, Amanda och psykotjejen). En sak hon sa till mig i förtroende är att hon brukar stå framför spegeln och sjunga med borsten som mikrofon och att hon oftast sjunger till Spice Girls (ibland även Tina Turner). Hennes favoritsysslor är att plocka bär och ta långa promenader på stranden. Hon tycker även om att hoppa hage samt leka på gamla skolgårdar. Hon är som född i klackskor och vet alltid hur man klär sig bra. Hon har sjukt bra humor, hon vet hur man tar hand om folk och ja...finns väl inget dåligt att säga om henne egentligen. :) ;*

- Laura.


Gudar.

Jag har inte en gud, jag har flera gudar. Satt precis och lyssnade på musik och en finsk artist som heter Pate Mustajärvi började sjunga. Fick rysningar i hela kroppen och han gav mig idén att skriva något om folk jag avgudar, inte bara på grund av deras musik utan även för hur de är på scen.


Bad Religion:
Ett  punkrock band jag lyssnade på när jag var ca 12-13. Slutade lyssna på dem ett par år, men nu har jag all deras musik på datorn igen.

 

Pate Mustajärvi:
Som sagt, han ger mig rysningar. Hörde honom för första gången i Pahat Pojat (den finska versionen av Bad Boys, men baserad på en verklig händelse).

 

Alexi Laiho:
Han är inte bara het som få utan han är jävligt härlig live. Chaos Ridden Years DVD:n är ju ett exempel. :)

 

Ayabie:
Få japanska band har fått mig att rysa. Det här är ett av dem. Ja, de ser ut som tjejer, men det är det visual kei handlar om.

 

The Beatles:
JAG ÄLSKAR DEM. Enough said!

 

Cannibal Corpse:
Underbara på scen.

 

Dark Funeral:
Också underbara på scen.

 

Finntroll:
Jag är rätt kräsen när det gäller musik. Det här är nog det enda bandet relaterat till folkmetal jag kan lyssna på.

 

Millencolin:
Härliga både live och irl när man träffar dem. Nostalgi. :)

 

Sonata Arctica:
Enda bandet som spelar power metal som jag älskar.


No Fun At All:
Lite synd att de "hjälpte" mig inom mina depressioner när jag var yngre, men de är underbara i vilket fall som helst. Lite deppiga låttexter, but it's all in the past. :)

 

NOFX:
Jag skulle kunna göra VAD SOM HELST för att se dem live. EXAKT vad som helst. Jag har avgudat dem sen jag var 12-13, jag var rent ut sagt besatt av dem. Och det är jag fortfarande.

 

T.M Revolution:
Ja, han ser ut som en tjej. Men det skiter jag i.
- Laura.


Jävla TV1000.

Jag HATAR TV1000 ibland. Okej, man har suttit uppe till ungefär midnatt eller 1-2 på morgonen och snackat med folk på MSN and whatnot. Man lägger sig i sängen, drar på digitalboxen och ska kolla om det kommer någon bra film på någon utav dessa kanaler. I sin iver att hitta något bra lyckas man bläddra till något som heter "Naughty Girls Gone Wild" och man ser någons håriga (eller ja, rakad) röv gubba upp och ner på någon petite brud som inte ser ut att vara äldre än 19. Jag vill fan SE FILM, inget jävla HONKHONK mitt i natten. För helvete, vad är det för fel?! >:(

 

- Laura.


Folk som kallar olika grupper för emo.

Jo, en annan sak jag stör mig lite på (som vanligt, eh?). Det finns en grupp jag kallar för mainstreamfjollor eftersom att det inte finns någon originalitet. Men att folk kallar vem som helst för emo för att de har piercingar, lite för mycket kajal, tatueringar är att gå för långt. Jag gillar inte emos, det gör jag inte, ännu mindre mainstreamfjollor, men man måste kunna se skillnad på olika grupper. Nu ska jag visa vad man kan kalla vad;


Emo är mer den där luggen, samt tighta jeans och tighta tröjor i stort sett:

 Goth är mer utsmyckning. Mycket smycken, oftast blekt smink. Mörka läppar, ja, ni ser ju bilden. Samt brukar det vara mycket genomskinligt och allmänt..hmm...vad ska man säga, spets-aktigt.
Svartrockare förknippas med blackmetal och man använder s.k "corpsepaint" som man ser på bilden. Kritvitt ansikte oftast med massa svart överallt, oftast i vissa mönster. Går runt med upp-och-nervända kors och ja, precis.
En annan typ av "grupp" folk brukar kalla för emo är punkare. Jag förstår inte hur folk kan relatera det här folket med personen på första bilden.Det här är väl det mest "populära" inom alternativ kultur, utsmyckning och klädsel. Så vi kör på det.

Jag tycker man SKA kunna se skillnad och inte sätta alla med annorlunda stil i ett fack bara för att de ser annorlunda ut. Att jag kallar mainstreamfjollor för maintreamfjollor (plattan folk, helt enkelt. Med vissa undantag) är ju som sagt för att det inte finns någon originalitet. Och det vet jag för att jag själv var sån när jag var 14-16 (roughly estimated).

- Laura.


Små mainstreamfjollor som påstår sig vara satanister hit och dit.

Jag var inne på en community som heter kamrat för ett par månader sen. Har varit aktiv mer eller mindre sen slutet av 2006 eller något, endast för att skapa hat. Nåväl, jag råkade snubbla in på en tjej som var 14 tror jag. Hon påstod sig vara satanist och hade ASCII-pentagram och upp-och-ner vända kors på sin press. Jag var såklart tvungen att konfrontera henne direkt, fråga om hon egentlgien visste vad satanismen gick ut på och varför hon var satanist. Mind you, hennes bild var en bild på henne när hon var blond med flätor och någon typ av spets på armarna (för att verka mer alternativ). Hon påstod sig gå runt i "gothkläder". På hennes bild såg det däremot ut som en vanlig svart tjocktröja, vilket inte direkt är en goth stil. Hon ansåg att Gud har förrått oss på jorden och det är därför hon tror på Satan. Anton LaVey var grundaren av den satanistiska kyrkan och hon kunde inte ens stava hans namn, enligt henne hette han Anton Lafay. Jag fick sånt fnatt på henne att jag blev yr i huvudet när jag satt och konfronterade. Det var seriölst något fel på henne. Jag blir så JÄVLA TRÖTT på dessa äckliga mainstreamfjollor som ska sitta och vara SÅ JÄVLA BRUTALA och ha en viss religion endast för att det kopplas till "metal". Snälla, kärringen lyssnar säkert på Bubbles eller något när hon är ensam hemma. Hoppas hon får en fet jävla cysta i nacken om blir infekterad så att hon avlider.

 

- Laura.


Det här är bra grejer.


Att bli ägd på CS.

Okej, visserligen har jag inte spelat CS på ett tag nu men kände ändå att jag behövde ta upp det här i-landsproblemet.
Något som jag sa innan var att jag störde mig sjukt mycket på tjejgamers som tror sig vara något bara för att de är tjejer och spelar (iaf på CS, hade en liten konversation innan med Kalle som sa att en snubbe hade fått en annan tjej att lipa på DotA HAHAH). Well, något som får mig att dampa rejält är TJEJER SOM CAMPAR MED JÄVLA AWP OCH TROR ATT DE ÄR BRA! De sitter och gömmer sig i ett jävla hörn och väntar på att någon ska springa förbi och BOOM! Så har de fått en frag. Mötte en sån tjej en gång och jag höll på att flippa ur totalt. Det slutade med att jag började skriva i chatten att hon skulle dra åt helvete och fjolla någon annanstans. Mina "DÖDA TJEJEN FÖR HELVETE"-sensorer började ge ifrån sig alarm igen och det slutade med att jag försökte hunta ner ENDAST henne och INGEN annan. Hon var mitt mål. Jag skulle döda henne så många gånger som bara behöves för att hon skulle dra åt helvete och lipa för att hon är så JÄVLA DÅLIG. Jag minns inte riktigt om det var hon eller jag som stack, för jag såg inte henne på ett tag. Det jag vet är att det slutade med att jag var så fastställd på att döda henne att jag rushade CT basen och slutade med hs ett par gånger. Slängde musen åt helvete och stack och glodde på tv istället. Inte första gången det händer. Jävla CS, det är meningen att jag ska ut mina agressioner på det, inte bli ännu mer förbannad. Jävla kottar, stick till månen och avlid i någon jävla krater så jag slipper se er.

 

- Laura.


NU ska vi klaga lite på AmandaVarDet.

Är det bara jag som är trött på denna fjortisbrud som lägger upp videos på youtube då hon låter som en jävla säl? Jag har börjat undra vadfan det var som gick fel egentligen. Inte nog med att hon är ful, men hon verkar fan inte normal för fem öre. Tänk när hon har sex, ligger hon och låter som en jävla säl då med?! Jag kan fan se det framför mig, snubben blir skitäcklad och undrar vadfan det är som pågår medans hon fortsätter låta. Stackars grabb. En traumatisk upplevelse som kommer hålla i sig hela livet.
När man ändå pratar om fjortisar kan man passapå att klaga mer på dessa personer som försöker likna Barbie själv. Jag är så sjukt trött på dem, de stinker parfym även fast man står 100 meter ifrån och de skriker och gapar som om de skulle tappa rösten nästa sekund. Idominsalva på läpparna, jag undrar vem i helvete det var som kom på det. Vissa kan iofs vara snälla, men de flesta som faktiskt är 13-15 vill jag helst dropkicka eller hälla laxeringsmedel i kaffet de dricker. Eftersom att de är såååååååå vuxna! Avlid hela högen.
Här är förresten en parodi på Amanda som Minna har gjort. VI spelade in den under kräftskivan förra fredagen. Sen hör man mig i bakgrunden efter att någon skriker ut "Kissie!", woho:
- Laura.


Converse.

Nu är det så att jag tröttnat på dessa jävla skor rejält. Jag ser dem överallt. Folk på diverse communities sitter och tar kort på sina egan och sina kompisars converse och skriver saker som "HIHIHI VISST ÄR DE SNYGGA?!". Vad i helvete var världen kommit till? Har du inga jävla originalconverse fårn typ 40-talet så kan du fan ta och skita dig i näven, ingen idé att skylta med dem annars.

 

- Laura.


Jag har humor.

Som sagt, jag har humor.

 - Laura.


Tjejgamers.

Det finns inte så mycket annat som stör mig mer än tjejer som gamar. Speciellt när jag såg en reklam för ett tag sen om 4 brudar i en clan som tydligen var skitbra på CS. Jag blir så sjukt jävla avundsjuk på folk som verkligen har ork till att fortsätta spela i 3-4 år tills de blir bra, jag vill också vara en av dem. För att inte tala om tjejer som nickar något "girl"-aktigt på t.ex. CS eller DotA, endast för att få uppmärksamhet (det är ju det allt handlar om). Killar flockas runt dem som om de hade varit 50 lejon och sett det sista bytet i Sahara öknen.
Tjejer ÄR INTE tjejer när de spelar, de ska behandlas på samma sätt som man behandlar resten av alla gamers, alltså killar.
När jag spelade DotA för ett par månader sen så var det någon tjej som hette Louise som joinade våran server. Mina sensorer för "DÖDA TJEJEN FÖR HELVETE" gick på. När vi leechade från våra creeps etc för att få kills + exp kommer hon springandes med en jävla banshee. Hon får syn på mig och min killkompis och springer åt motsatt håll, EFTER att hon attackerat oss en gång (eller ja, hon for fram och tillbaka som en jävla jojo). Lol wut?! Hur fan kan man vara så jävla feg.
Jag spelade en pandaliknande hero som kallas Storm, när jag fått min ulti samlas jag med resten av mitt team för att raida andra sidan så vi kan förstöra deras baser någon gång. Jag lyckades dra en rolig combo, whee, och fick en frag. o/ Jag är förvisso fortfarande nybörjare på DotA så det gick väl halvdant för mig i början så jag tappade lusten. Jag förväntar mig att vara pro hax 1337 så fort jag sätter foten i ett nytt spel, vilket kanske inte är så bra. Suck.

 

- Laura.


Sortera musik.

Skrev ett jävla inlägg om det här innan som inte publicerades pga whatever reason. Jävla skit blogg.se, grr. Hur som helst...

 

Att sortera musik får mina ögon att blöda piss. Jag hatar att jag går på downloadsprees som jag kallar det. Jag brukar inse att jag har ca 50 diskografier att ladda ner varav det finns ca 5 olika liveskivor (hatar att sortera livelåtar) och 3 kopior av varje låt från diverse olika album som whatever band har gjort under deras år inom musikbranschen. Jag HATAR när låtar heter "immortal_technique_-_08_caught_in_a_hustle", i mina ögon ska det vara "Immortal Technique - Caught in a hustle" annars gråter jag. Tråkigt nog kan jag sitta och sortera i flera timmar med MSN/facebook som underhållning emellanåt.

Efter 4 timmar av sortering önskar jag att jag aldrig börjat, min hjärna skrynklas ihop till en papperstuss redo för att slängas i papperskorgen och efter 6 timmar ligger jag på golvet och försöker skära ut mina ögon med närmaste bläckpenna medans jag skriker för full hals med huvudvärk. När jag nått 8 timmar och uppåt vill jag bara sätta mig apatisk i ett hörn som något emo offer som precis sett ett rakblad förstöras av en pansarvagn. asdasdasd

 

- Laura.

 

 

 


Att min kompis Kalle inte får lägenhet, samt skit om arbetslöshet.

Nu är det så att en av mina bästa killkompisar Kalle(lainen) har flyttat till Linköping från Jönköping för att plugga. Han är just nu inneboende hos någon random snubbe och försöker leta lägenhet, men förgäves. Var väl en månad han åkte dit och jag kan tänka mig att han letar varje dag då han vill bo lite mer privat kanske. Lycka till Kallelainen, you can do it!

Angående arbetslöshet; Ja, vad kan man säga?. Man känner sig lika isolerad som en guldfisk i en glasburk när man blir tvungen att sitta hemma framför datorn och leta efter något som passar för en. Det är som att leta efter en normal människa bland alla mainstreamfjollor på plattan, nästan helt omöjligt. Det som är sjukt gg är att jag fått jobb i USA och Kanada (får välja, woho) men jag måste bara skaffa ETT JÄVLA JOBB så jag får pengar till visum, flygbiljetter och annat skit. Jävla asdasdasd.


Psykotjejen? Men seriöst.

Om det är någon jag knappt ens orkar kolla/lyssna på så är det den "nya" psykotjejen som har sin egen "bloggdödararmé". Jag var inne på hennes blogg med Emmz häromdagen och det första man ser är "Metalhoran" som header. Typiskt, så sjukt jävla typiskt. Som metalmänniska är det ju så jävla viktigt att man ska vara lika brutal som tomten själv.
Hon sitter och låtsas vara psyk på riktigt, som att hon behöver hjälp. För enligt metalmänniskor MÅSTE man ju vara psykiskt störd. Jag kan se mig henne framför mig;
"Metalhoran", whatever her name is, 18 år. Och sitter hemma och lyssnar på typ Roger Pontare eller EMD eftersom att det är så jävla annorlunda från metalmusiken. Allt inom den "alternativa" världen ska vara så annorlunda som möjligt för att man ska kunna sticka ut. Hoppas hon får en känga med stålhätta sparkad upp i röven på henne så att hon svimmar. För övrigt borde hon byta namn till "Attentionwhore", eller något annat i samma stil.


- Laura.


HTML suger.

Jaha, första inlägget och jag ska klaga på HTML. Detta bedrövliga språk som används inom hemsidor ser ut som kinesiska för mig just nu. Jag pluggade skiten i gymnasiet men kommer inte ihåg ett piss and I'm paying for it now. Jag var för lat för att göra designen själv så tog hjälp av min kompis Emmz (eller ja, tog hjälp och tog hjälp, hon gjorde allt). Men sen insåg jag att det är jääävligt begränsat när man väl skriver inlägg här, man kan t.ex. inte ändra sin font om man inte vet hur man ska skriva det i HTML, vilket jag faktiskt lärde mig nu! Jag är sjukt hax.

This is a historical moment.


- Laura.


RSS 2.0