Lite smått och gott om mig.

 

 

Laura heter jag. Jag är 19 om 10 dagar och bor i Stockholm. Kommer från början från Finland pga mina föräldrar, men är född i Sverige. Fick även reda på för några år sen att jag är finsk medborgare, woho. Jag spelar rätt mycket och lyssnar nästan jämt på musik. Just nu avgudar jag The Beatles. Mitt liv går upp och ner, liksom alla andras, men jag har ett annat sätt att handskas med det. Jag har socialfobi (till en viss del, har massa svårigheter när det gäller att ta kontakt med människor) och fobi för havet och rymden (lite random fakta sådär).


Jag gillar att vara ute på krogen och umgås med mina kompisar, jag har mina perioder då jag kan sitta hemma ett par veckor (eller ja, gå ut en och annan dag men inte regelbundet) och bara isolera mig. Andra veckor är jag knappt hemma. Jag älskar hemmafester, älskar konserter. Och att färga håret. Jag gick ut gymnasiet med 2250 poäng (fick inte slutbetyg eftersom att jag var deprimerad hela 3an så jag var knappt där) och pluggade IT. Jag har varit "a metalhead", eller hur man nu säger på svenska och har även haft 14 piercingar i ansiktet. Jag var tvungen att ta ut 6 stycken då jag fick jobb i USA och det inte är lika "accepterat" där som det är i Sverige.

 

Jag gillar Asien och lyssnar gärna på japansk, kinesisk, taiwansk och koreansk musik. Under en sommar var jag i Holland, Malaysia, Thailand och Singapore samt Finland. Jag älskar mina farföräldrar och saknar dem sjukt mycket. Min pappa har jag inte sett på många år (men jag drömmer om honom med jämna mellanrum). Jag har underbara kompisar som tur är, och det är jag väldigt glad för. Jag blir beroende av saker lätt, såsom musik och vissa communities. Ibland tappar jag lusten och slutar med saker helt. Jag har haft alla färger i håret du kan tänka dig. Jag har aldrig färgat håret orange, men jag har alltid haft oranga nyanser.

 

 

Jag tycker om att sitta uppe på nätterna och även å på nattpromenader med en av mina bästa kompisar, Fralle. Tyvärr har han flyttat nu så jag ser inte mycket av honom. Jag känner folk över hela världen då jag började spela online när jag var 10. Jag använder glasögon men även svarta linser (utan styrka) eftersom att jag inte tycker om min urpsrungliga ögonfärg. Jag har 4 tatueringar, 2 på ovansidan av handleden på båda händerna där det står "mamma" och "syster". Har "LOL" tatuerad på min vänstra handled och ett hjärta på bröstet som jag gjorde när jag var 14 i Danmark. Jag ångrar den inte, men önskar att den kunde varit lite mer seriös. :)Jag älskar random msgs på MSN såsom det här:

Jeff says (03:03):
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiloveyos
Jeff says (03:03):
seriosuly if the moon had like an other moon that circled it
Jeff says (03:03):
and i was the moon
Jeff says (03:03):
you would be the other moon
Jeff says (03:03):
becasei love you]

 

Han sa det precis, sjukt gulligt.
Jag är ett rätt stort fan av blackmetal och annan typ av musik, men jag är även väldigt kräsen. Är det något som är fel i en låt så förstörs allt. Det är faktiskt lite synd. Jag har en storasyster som heter Lucy, hon är 6 år äldre än jag. Hon fyllde 25 nu i augusti precis. Jag har 3 guldfiskar i ett 60 liters akvarium jag fick av min kompis Fralle. Har döpt dem till Sandra, Rosie och Laura efter mig och mina 2 polare som jag umgicks med mest i gymnasiet. Innan jag bytte till IT pluggade jag IT-media, vilket sög.

 

- Laura.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0